Βοήθεια

ΑΓΟΡΕΣ


Αν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνετε από το βιβλιοπωλείο μας, πρέπει να συμπληρώστε μία φόρμα με τα στοιχεία σας (e-mail και ένα κωδικό που επιλέγετε εσείς, όνομα και διεύθυνση). Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο μας δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε πάλι όλα τα στοιχεία σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε τον προσωπικό κωδικό και το e-mail σας για να κάνετε τις αγορές σας.

 Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας, πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κάντε κλικ στο πλήκτρο "Υπενθύμιση". Ο κωδικός σας θα σταλεί αυτόματα στη διεύθυνση που δώσατε.
Επιλέξτε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο ΚΑΛΑΘΙ που θα βρείτε στη σελίδα του βιβλίου. Με αυτό τον τρόπο ΔΕΝ αγοράζετε το βιβλίο, αλλά απλώς το προσθέτετε στη παραγγελία σας, την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας το πλήκτρο ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ.
Στη σελίδα ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ μπορείτε να δείτε τα βιβλία που έχετε επιλέξει, το συνολικό κόστος, να αλλάξετε την ποσότητα αν επιθυμείτε ή τέλος να διαγράψετε κάποια από αυτά. Στη συνέχεια για να προχωρήσετε στην αγορά της παραγγελίας σας κάντε κλικ στο πλήκτρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Ελέγξτε τα στοιχεία σας, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής (πιστωτική κάρτα ή αντικαταβολή) και πατήστε το πλήκτρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή), πληρώνοντας με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.
2. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ:3890196
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 784/500281-84

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:5611-005012-641

 

Προσοχή! Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο μετά την αποστολή της απόδειξης κατάθεσης μέσω fax στο: 24310-39110 ή μέσω e-mail: info@kirithres.gr


Πριν την αποστολή θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση στοιχείων.
Εάν στην παραγγελία σας περιλαμβάνονται βιβλία, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα (είτε γιατί είναι εξαντλημένα είτε για κάποιον άλλο λόγο), τότε θα χρεωθείτε το συνολικό ποσόν των βιβλίων που θα παραλάβετε, και όχι αυτό που αναφέρετε στην παραγγελία.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ


Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 50 € αποστέλλονται δωρεάν. Παραγγελίες κάτω από 50 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Οι αποστολές γίνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας περιλαμβάνονται βιβλία, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα γιατί είναι εξαντλημένα είτε για κάποιον άλλο λόγο, τότε αποστέλλονται (και χρεώνονται) μόνο αυτά που είναι διαθέσιμα. Σε κάθε περίπτωση λαμβάνεται email σχετικά με την τελική αποστολή και χρέωση.
Οι παραδόσεις εντός Τρικάλων γίνονται από courier ή από άνθρωπο των βιβλιοπωλείων μας.
Οι παραδόσεις εκτός Τρικάλων γίνονται από courier και όπου αυτό δεν είναι δυνατό από τα ΕΛΤΑ. Αποστολές εξωτερικού  πραγματοποιούνται  με τα ΕΛΤΑ.

 

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

 


Στην περίπτωση που έχετε καθυστέρηση στην παραλαβή των βιβλίων σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kirithres.grΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή πριν την υποβάλλετε. Από την στιγμή που θα την υποβάλλετε η ακύρωση γίνεται με τον εξής τρόπο :Απλά στείλτε μας μήνυμα προς info@kirithres.gr

 δηλώνοντας ως θέμα "Ακύρωση Παραγγελίας" και αναγράφοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας και του βιβλίου που θέλετε να ακυρώσετε.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝΕάν μετά την παραλαβή της παραγγελίας και εντός 10 ημερών θελήσετε την επιστροφή των βιβλίων θα πρέπει να σταλούν: α) Σε ασφαλές πακέτο μαζί με αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής β) Με ιδιωτική εταιρεία αποστολών ( courier ) ή συστημένο ταχυδρομικώς, καθώς σε περίπτωση απώλειας του δέματος δεν είναι δυνατόν να γίνει η απαιτούμενη πίστωση.
Σε περίπτωση παραλαβής κακέκτυπων ή λάθος βιβλίων παρακαλώ ενημερώστε μας στην διεύθυνση info@kirithres.gr

 δηλώνοντας ως θέμα του e-mail σας "Λάθος Βιβλία", "Κακέκτυπα Βιβλία" και στείλτε τα μας μαζί με αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής. Στην περίπτωση αυτή όλα τα έξοδα αντικατάστασης βαρύνουν τα βιβλιοπωλεία μας.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


-Είμαι νέος πελάτης και θέλω να κάνω ηλεκτρονική αγορά. Τι πρέπει να κάνω;


Ακολουθείτε τις οδηγίες όπως αναφέρονται παραπάνω στις ΑΓΟΡΕΣ.


-Πώς αναγνωρίζω οτι το σύστημα με έχει αναγνωρίσει;


Γράφοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας (που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας) εισέρχεστε στο βιβλιοπωλείο ως εγγεγραμμένος χρήστης.

-Είμαι ήδη εγγεγραμμένος χρήστης και προσπαθώ να εισέλθω στο σύστημα, γράφοντας προσεκτικά και χωρίς σφάλματα το όνομα χρήστη και τον κωδικό μου, αλλά το σύστημα δεν μου επιτρέπει να μπω. Τί συμβαίνει;


Σε ορισμένους browsers (π.χ. Internet explorer, Firefox) και αναλόγως με την έκδοση και την ρύθμιση τους (cookies), υπάρχει πιθανότητα να μην σας επιτρέψει το σύστημα να εισέλθετε με την πρώτη φορά, αλλά με την δεύτερη. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά.

-Μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικά και να εξυπηρετηθώ ταχύτερα;


Βεβαίως! Δείτε Επικοινωνία στην αρχική σελίδα όλα τα στοιχεία μας και επικοινωνήστε μαζί μας με όποιο τρόπο προτιμάτε.

-Πρέπει να έχω πιστωτική κάρτα για να κάνω αγορά;


Όχι δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να πληρώσετε ή με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση, είτε με κατάθεση στην τράπεζα.

-Έκδοση στοιχείων τιμολογίου


Στο kirithres.gr σας δίνεται η δυνατότητα, επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο κατά το τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρίας, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και ιδιότητα εταιρείας ή επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Προσοχή! Σε περίπτωση που δεν δηλωθούν τα στοιχεία ΑΦΜ, ΔΟΥ κτλ ή τα στοιχεία σας είναι ελλιπή, εκδίδεται απλή απόδειξη λιανικής.

Για κάθε άλλη απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά (Δε-Πα) 09:00 πμ - 21:00 μμ και Σάββατο πρωί (10:00-14:00) στο τηλέφωνο 24310 38660.
Για οποιαδήποτε παρατήρηση που σχετίζεται με τις υπηρεσίες μας, την εξέλιξη της παραγγελίας σας (θέματα που αφορούν την αποστολή) ή με τα βιβλία που έχετε παραγγείλει μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης πελατών κ. Κοτρώνη, καλώντας στο 24310 38660  ή επικοινωνώντας μέσω mail στο info@kirithres.gr.


Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας, είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.


© 2008 Βιβλιοπωλεία Κηρήθρες
ΤΗΛ.: (+30) 24310-38660 - (+30) 24310-73931
FAX: (+30) 24310-39110 - (+30) 24310-73923
email: info@kirithres.gr